Maxima's Helden Kerstrit
  • info@maximasheldenkerstrit.nl

Doneer
Laden Evenementen

Dit jaar gaat er anders uitzien dan voorheen. Door de problemen rondom corona en de omvang van vorig jaar (> 100 motoren en bij 150 mensen!) zijn we genoodzaakt om uit te wijken van “onze” vaste stek: de Mariaplaats in Utrecht. Soms lopen dingen zoals ze lopen maar het alternatief wat zich aanbood is echt geweldig: de Jaarbeurs in Utrecht is een samenwerking met ons aan gegaan!

De details moeten nog worden uitgewerkt, maar er is ruimte genoeg voor ons allemaal en zaken zoals toiletten, stroom, beveiliging en EHBO zijn geregeld! Er komen foodtrucks, muziek en schermen zodat iedereen mee kan kijken bij het Prinses Máxima Centrum. Daar zal een selecte groep van maximaal 25 motoren heen rijden om de check te overhandigen. Wij kunnen dan allemaal meekijken zonder de kinderen in gevaar te brengen.

We houden ons tijdens dit evenement aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM.

Met de link hiernaast kan je inschrijven voor de rit. Natuurlijk vinden we het helemaal tof als je ook lid wordt van ons team zodat je donaties kan gaan inzamelen. Lid worden van ons team doe je hier.

Hou deze plek in de gaten! Binnenkort staat hier de inschrijfbutton!